NVM nieuws

Woonnieuws.nl

maandag 17 november 2008

iBlue op blog

Wonen.blog.nl | Kopen | Huis kopen huren verkopen hypotheek ...De Postbank schijnt al langer makelaarsdiensten aan te bieden via iBlue Makelaars. Maar ze hebben er nog niet echt aandacht voor gevraagd. ...
wonen.blog.nl/kopen/page/3
Postbank profileert zich als makelaar

15 Februari 2007 15:57: Anna de Vries
De Postbank schijnt al langer makelaarsdiensten aan te bieden via iBlue Makelaars. Maar ze hebben er nog niet echt aandacht voor gevraagd. Maar dat wordt dat anders. Er gaat een grote campagne van start, met als inzet: de kosten koper worden veel lager als je zaken doet met de Postbank. Grote vraag voor de potentiële klanten: is dat ook echt zo?



Op een van mijn favoriete sites wordt een en ander vergeleken met andere aanbieders. Blijkt: de Postbank biedt inderdaad scherpe tarieven, maar een kritische en actieve consument kan het elders toch goedkoper krijgen.

Die andere aanbieders liggen ook niet wakker van het initiatief van de Postbank, of althans: dat zéggen ze. Want het is toch nogal wat als zo'n grote jongen je markt bestormt.



Een minpuntje van de campagne, als ik even mag zeuren: voor de flauwe Ikea-cadeaupas ter waarde van 10 hele euro's kun je net een fotolijstje kopen. Ik begrijp dat het anders wel heel kostbaar zou worden, maar volgens mijn kan je dan beter iedere honderdste klant voor de dienst een 1000 euro geven. Dat zet tenminste wat zoden aan de dijk

Geen opmerkingen: