NVM nieuws

Woonnieuws.nl

dinsdag 3 januari 2012

Vastgoed & de iblue makelaars van de ING

Als u op zoek bent naar een nieuwe koopwoning, moet ook eens kijken naar de iBlue makelaars van de ING. Er is een gratis aankoopindicator of verkoopindicator van iblue makelaars verkrijgbaar. U kunt verkopen of een bod kunt doen op interessant vastgoed dat nog niet te koop staan. Iedereen zijn droomhuis, mits betaalbaar natuurlijk.

Huizensites zoals Funda
Huizensites als Funda helpen vele mensen verder bij hun zoektocht naar een woning. Het aanbod is groot, en het aangeboden vastgoed is goed gedocumenteerd. Het geeft een goede indruk van de prijzen in de buurt waar u op zoek bent. Maar regelmatig is het zo dat de buurt u bevalt, maar het optimale huis, qua ligging en prijs, er niet tussen zit. Helaas zou u denken, maar niet getreurd. Inmiddels is ook daar een oplossing voor.

Service van de ING
De ING biedt namelijk inmiddels een nieuwe service aan. Met deze service kan ook een bod worden gedaan op vastgoed, dat nog niet te koop staat, maar wellicht binnenkort te koop is, of wordt aangeboden wanneer de prijs passend is. Het eerste wat u dan moet doen is een ING bankformulier invullen met uw gegevens en natuurlijk een opgave van de woning, die u op het oog hebt. Vervolgens neemt binnen 1 werkdag een iBlue Makelaar met u contact op.

De iBlue makelaars
Een iBlue makelaar is verbonden aan de ING en lid van de NVM. Deze makelaar zal allereerst kijken of de woning wel in particuliere handen is. Vervolgens toetst deze een eventueel bod aan de waarde van de woning. Wanneer het bod realistisch genoeg is om verdere stappen te zetten, zal de makelaar met respect voor de privacy van de huidige eigenaar, de eigenaar schriftelijk met uw bod benaderen. Wordt door de potentiƫle verkoper niet gereageerd, dan wordt nog een keer contact opgenomen. Uiteraard kunnen eventuele echte onderhandelingen alleen plaats vinden, als ook de mogelijke verkoper open staat voor verkoop.

Aankoopindicator of verkoopindicator
Vul het webformulier van iblue makelaars in en u krijgt een gratis verkoopindicator of aankoopindicator. Alles is geheel vrijblijvend, maar geeft een goede indruk van de mogelijkheden op de huizenmarkt.

Slim van de ING
Er wordt zo met hulp van de ING een grotere vastgoedmarkt aangeboord, met dus meer kans van slagen. Vervolgens kan de ING met zowel u als de verkoper in de slag voor de verstrekking van een nieuwe hypotheek. Een zuiver voorbeeld van een win-win situatie dus

Geen opmerkingen: